Hi, what are you looking for?

Ortodox NewsOrtodox News
Whatsappimage2021 10 13At12.29.26
Whatsappimage2021 10 13At12.29.26

Articole

De ce sa iei piese dintr-un centru de dezmembrari auto

Piesele obtinute din dezmembrari auto nu doar ca au devenit o alternativa din ce in ce mai populara…

Piesele obtinute din dezmembrari auto nu doar ca au devenit o alternativa din ce in ce mai populara in randul soferilor, insa aduc si o serie larga de avantaje, greu de trecut cu vederea. O alternativa excelenta la piesele auto noi este reprezentata de parcurile de dezmembrari cu preturi de achizitie mult mai avantajoase.

Piesele obtinute din dezmembrari auto nu doar ca au devenit o alternativa din ce in ce mai populara in randul soferilor, insa aduc si o serie larga de avantaje, greu de trecut cu vederea.  O alternativa excelenta la piesele auto noi este reprezentata de parcurile de dezmembrari cu preturi de achizitie mult mai avantajoase.

Cu o experienta de peste 3 ani pe piata de dezmembrari originale second-hand si peste 50.000 de produse in stoc, Dezmembraru ofera clientilor sai cele mai bune servicii, atat din punct de vedere al pretului, dar mai ales al calitatii. Obiectivele parcului auto constau in crearea unei culturi a respectului si a increderii, prin livrarea unor piese cu un grad ridicat de calitate, inspectate si testate inainte de a fi date spre comercializare.

Prin alegerea pieselor auto din Dezmembraru, un conducator auto are oportunitatea de a obtine nu doar produse la un pret exceptional, ci si unele care intrunesc toate standardele calitative si de siguranta care se impun. Masinile intrate in centrul de dezmembrari sunt verificate inainte de procesul dezmembrarii, iar partile vizuale care nu pot fi date spre comercializare sunt eliminate, astfel incat sa existe garantia unor produse in buna stare. Piesele care nu pot fi verificate vizual sunt apoi testate pe bancuri de proba. Fiecare piesa verificata este trecuta prin diferite etape, astfel ca mecanicii sunt 100% siguri ca ele se afla in stare perfecta de functionare atunci cand sunt puse spre vanzare.

Pentru mai multe detalii, iti sugeram sa te abonezi la canalul de YouTube  https://www.youtube.com/@dezmembraru, unde specialistii Dezmembraru pun la dispozitia celor interesati cele mai moderne si performante metode de a dezmembra o masina si recupera toate piesele necesare – „Piese Verzi”, asa cum managerul general doreste sa le denumeasca. Fie ca este vorba de o demontare a unei plafoniere, oglinzi, a unor faruri sau geamuri, mecanicii specializati ne prezinta metode special create de extragere a pieselor pentru fiecare masina care intra in parc.

Dezmembratorul foloseste un sistem pe cat de simplu, pe atat de eficient, care consta in indepartarea piesei de pe masina, verificarea ei pentru a se asigura ca este complet functionala, etichetarea cu un cod de bare si cu o eticheta pe care este inscrisa marca, modelul, motorizarea si anul de fabricatie a automobilului de pe care a fost scoasa,  dupa care scanarea si intrarea sa automata in gestiunea parcului de dezmembrari auto.

Scopul este ca atunci cand cineva face o cerere pentru o piesa, vanzatorul sa poata cauta direct in fisierul cu produse sau in programul dedicat, pentru o identificare cat mai rapida. Astfel, de la o comanda, dezmembratorul poate pune piesa la curier in cel mai scurt timp. Un alt aspect pozitiv al centrului de dezmembrari se refera la livrarea nationala, in 95% din cazuri piesele auto fiind trimise chiar in a doua zi de la confirmarea comenzii. Poti plati rapid cu cardul sau ramburs, la predarea coletului, iar componentele din oferta parcului auto sunt intotdeauna comercializate cu factura, garantie si posibilitate de retur, avand integrata inclusiv EasyBox ca si metoda de livrare, pentru imbunatatirea experientei de shopping a clientilor.

Voteaza articolul
[Total voturi: 1 Scor general: 4]
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceiasi categorie