Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ortodox News

Manastiri din Calarasi – Harta manastirilor si cazare

 

Cele mai frumoase manastiri din Calarasi. România este bine cunoscută pentru frumoasele sale mănăstiri. Datând din epoca medievală și fiind unice în lume, mănăstirile din Calarasi trebuie să fie plasate pe lista „de văzut” dacă aveți șansa de a petrece ceva timp în acest judet. Un pelerinaj in Calarasi iti va oferi oportunitatea sa vizitezi o parte din aceste manastiri, sa admiri arhitectura religioasa si sa te bucuri de bogatia spirituala a oamenilor din zona aceasta.

 

Poti sa vizitezi aceste manastiri fie singur, pe cont propriu, intr-un circuit cu familia in masina personala, pe care sa-l planifici de unul singur, fie cu ajutorul unei agentii de turism specializata in pelerinaj. Prima varianta iti va oferi mai multa libertate de miscare iar cazarea la manastirile din Calarasi va fi cu mult mai avantajoasa si ieftina iar in multe cazuri mai de calitate decat la hoteluri sau pensiuni. Avem disponibila si o harta manastirilor din Calarasi, pentru o planificare mai usoara a calatoriei.

Calarasi

Mănăstirea Plătăreşti a fost ctitorită de domnitorul Matei Basarab, în anul 1646, ca mulţumire adusă Sf. Mercurie, în urma unei victorii obţinute împotriva tătarilor...