Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ortodox News

Manastiri din Mehedinti – Harta manastirilor si cazare

 

Cele mai frumoase manastiri din Mehedinti. România este bine cunoscută pentru frumoasele sale mănăstiri. Datând din epoca medievală și fiind unice în lume, mănăstirile din Mehedinti trebuie să fie plasate pe lista „de văzut” dacă aveți șansa de a petrece ceva timp în acest judet. Un pelerinaj in Mehedinti iti va oferi oportunitatea sa vizitezi o parte din aceste manastiri, sa admiri arhitectura religioasa si sa te bucuri de bogatia spirituala a oamenilor din zona aceasta.

 

Poti sa vizitezi aceste manastiri fie singur, pe cont propriu, intr-un circuit cu familia in masina personala, pe care sa-l planifici de unul singur, fie cu ajutorul unei agentii de turism specializata in pelerinaj. Prima varianta iti va oferi mai multa libertate de miscare iar cazarea la manastirile din Mehedinti va fi cu mult mai avantajoasa si ieftina iar in multe cazuri mai de calitate decat la hoteluri sau pensiuni. Avem disponibila si o harta manastirilor din Mehedinti, pentru o planificare mai usoara a calatoriei.

Mehedinti

Mănăstirea Strehaia este rectitorită în 1645 de Matei Basarab, pe locul unei biserici înălţate de boierii Craioveşti la sfârşitul sec. al XV-lea.