Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ortodox News

Manastiri din Teleorman – Harta manastirilor si cazare

 

Cele mai frumoase manastiri din Teleorman. România este bine cunoscută pentru frumoasele sale mănăstiri. Datând din epoca medievală și fiind unice în lume, mănăstirile din Teleorman trebuie să fie plasate pe lista „de văzut” dacă aveți șansa de a petrece ceva timp în acest judet. Un pelerinaj in Teleorman iti va oferi oportunitatea sa vizitezi o parte din aceste manastiri, sa admiri arhitectura religioasa si sa te bucuri de bogatia spirituala a oamenilor din zona aceasta.

 

Poti sa vizitezi aceste manastiri fie singur, pe cont propriu, intr-un circuit cu familia in masina personala, pe care sa-l planifici de unul singur, fie cu ajutorul unei agentii de turism specializata in pelerinaj. Prima varianta iti va oferi mai multa libertate de miscare iar cazarea la manastirile din Teleorman va fi cu mult mai avantajoasa si ieftina iar in multe cazuri mai de calitate decat la hoteluri sau pensiuni. Avem disponibila si o harta manastirilor din Teleorman, pentru o planificare mai usoara a calatoriei.

Teleorman

Mănăstirea a fost înfiinţată, cu binecuvântarea PS Galaction al Alexandriei şi Teleormanului, în anul 2001, în apropierea localităUi Crângu, având deschidere la DN 52...

Teleorman

Mănăstirea Plăviceni (Alunişul), important monument arhitectonic din Ţara Românească din epoca domnitorului Matei Basarab, se află astăzi într-o stare avansată de degradare.

Teleorman

Piatra de temelie a mănăstirii a fost aşezată în anul 1991 de PS Calinie Argatu, episcop al Argeşului (şi al Teleormanului, până în 1996),...