Hi, what are you looking for?

Ortodox NewsOrtodox News
O Lume Stilata De La Eleganta La
O Lume Stilata De La Eleganta La

Editoriale

O lume stilată – de la eleganță la extravaganță

Pentru majoritatea femeilor, ținutele stilate sunt asociate în primul rând cu luxul, eleganța și extravaganța. Și acestea sunt tendințele pe care designerii de modă le introduc în colecțiile lor în acest an. Rochiile din paiete, jachetele strălucitoare, accesorii de calitate sau bluze din dantelă vor fi la modă. Există însă o serie de reguli sau recomandări cu ajutorul cărora vei reuși întotdeauna să creezi ținute elegante, stilate, care vor merge până la extravaganță dacă îți dorești. Descoperă în continuare sfaturile specialiștilor în design vestimentar.

Accesoriile neobișnuite vor schimba totul

Styling-urile în care totul se potrivește, previzibil arată corect, dar și puțin demodat. De aceea, merită să ieși din formalitate cu ceva mai puțin evident, care va face ca stilul să pară mai modern.

Un astfel de adaos pot fi  accesorii din piele atrăgătoare, cum ar fi o jachetă scurtă de motociclist în loc de o jachetă formală, o curea largă din piele texturată așa cum vei găsi pe https://answear.ro/k/femei/accesorii/curele, botine la modă fără degete sau o geantă de mână – inserțiile din piele sunt folosite în primul rând în stiluri delicate și romantice.

În ținute mai formale, culoarea dozată cu pricepere poate fi un plus pentru un aspect mai tânăr. Folosește acest truc în cantități mici, fiind doar un accent, precum o piatră galbenă într-un colier sau un ornament portocaliu care decorează o geantă clasică din piele. Sau de ce nu, un simplu accesoriu pentru cap de pe https://answear.ro/m/tommy-hilfiger/barbati/accesorii/caciuli-si-sepci te va ajuta să completezi aspectul final.

Accesoriile Neobisnuite Vor Schimba Totul
O Lume Stilată – De La Eleganță La Extravaganță 58

Alege întotdeauna o combinație adecvată de culori

Într-o ținută stilată, nu numai culoarea hainelor este importantă, ci și modul în care sunt combinate nuanțele individuale. Nu tuturor femeilor le plac contrastele puternice. Pe de altă parte, combinațiile blânde de culori calme nu sunt benefice pentru toate femeile, așa că merită să-ți cunoști tipul de frumusețe și să alegi culorile în consecință.

 În sezonul rece, poți arăta mai tânără dacă vei alege culori îndrăznețe. Pastelurile sunt excluse, cu excepția rozului rece, saturat, care ar trebui să fie întotdeauna asortat cu negru sau gri închis. Iarna vei arată cu adevărat bine în negru, dar vei avea nevoie totuși de ceva mai strălucitor, cum ar fi tocuri înalte albastru cobalt, o geantă de mână smarald sau o jachetă fucsia.

 Pentru vară, contrastele mari nu sunt recomandate, iar accesoriile negre expresive fac de obicei lucrurile să pară vechi – în loc de negru, nuanțele metalizate și bleumarinul sunt mai bune.

Primăvara și toamna, alege pentru haine culori energice, cum ar fi verde viu, portocaliu, galben închis și roșu. Negrul ar trebui folosit cu moderație, dar nuanțele de alb și nude vor fi revigorante, mai ales într-o variantă elegantă, lăcuită. Poți verifica oferta de geci disponibilă pe https://answear.ro/m/tommy-hilfiger/femei/imbracaminte/geci, unde vei găsi modele în aceste nuanțe. Contrastele nu vor strica efectul final, atâta timp cât se bazează pe nuanțe calde, măgulitoare, cum ar fi o combinație de verde suculent cu roșu strălucitor, coral.

O abordare sensibilă a tendințelor

Stilurile moderne ajută, dar a urmări orbește tendințele contemporane are de obicei efectul opus – acest lucru se datorează faptului că nu acorzi întotdeauna atenție dacă o anumită tendință se potrivește tipului tău de siluetă. Acesta este cazul, de exemplu, cu culorile neon strălucitoare, care de obicei nu se armonizează bine cu pielea matură, la fel ca pastelurile puternic diluate. Aceleași stiluri – o rochie mini-kimono la modă nu va favoriza o silueta supraponderală, dar atunci când croiala kimono merge mână în mână cu o lungime sub genunchi, styling-ul va avea de fapt un efect de întinerire.

La fel este și cu stilul retro – o ținută bazată în întregime pe stiluri vintage va îmbătrâni, dar atunci când combini o rochie în stil anilor 1930 cu stiletto metalici extravaganți, moderni, stilul va căpăta un cu totul alt caracter.

Voteaza articolul
[Total voturi: 2 Scor general: 4.5]
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceiasi categorie