Hi, what are you looking for?

Ortodox NewsOrtodox News
Rugaciunea Tinerilor Care Vor Sa Se Casatoreasca
Rugaciunea Tinerilor Care Vor Sa Se Casatoreasca

Rugaciuni

Rugaciunea tinerilor care vor sa se casatoreasca

Rugaciunea tinerilor care vor sa se casatoreasca

Doamne, Dumnezeule al milostivirilor si a toata bunatatea, care plinesti cererile celor care Te cheama cu credinta, asculta si nevrednica noastra rugaciune. Tu vezi ca vrem sa ne unim vietile prin casatorie, Tu vezi dorirea inimilor noastre si stii daca este buna sau este rea.

Daca este bineplacut Tie sa luam asupra noastra crucea casatoriei, ajuta-ne sa biruim toate piedicile cu care vrajmasul ne necajeste. Ajuta-ne, Doamne, ca la Tine este nadejdea noastra. Daruieste-ne pace, daruieste-ne liniste si sanatate sufleteasca si trupeasca.

Fereste-ne de noroiul desfraului, fereste-ne de caderea in poftele trupesti. Lumineaza-ne mintile ca sa nu fie intunecate de vrajmas. Curateste-ne Tu, ca sa nu ne intineze pacatul. intareste-ne sa mergem pe calea cea ingusta, ocrotiti de Preacurata Ta Maica si de soborul tuturor sfintilor. Sa avem o familie in care sa straluceasca faclia credintei si a virtutilor, si pruncii nostri sa fie calauziti asa cum trebuie pentru a ajunge madulare vrednice ale Bisericii Tale.
Iar daca Tu stii ca din anumite pricini ne este mai de folos sa parasim vrerea noastra si sa nu pornim impreuna pe drumul casatoriei, ajuta-ne sa intelegem aceasta si sa parasim voia noastra fara a fi cuprinsi de tulburare sau de deznadejde.

Inaintea Ta, Doamne, sunt vietile noastre. Randuieste cu ele precum stii ca este mai bine pentru noi. Ca vazand grija Ta sa iti multumim si sa Te laudam pana la sfarsitul zilelor noastre. Ca Tu esti Dumnezeul nostru si Tie slava iti inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Rugaciunea Tinerilor Care Vor Sa Se Casatoreasca
Rugaciunea Tinerilor Care Vor Sa Se Casatoreasca 58
Voteaza articolul
[Total voturi: 0 Scor general: 0]
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceiasi categorie

Rugaciuni

Rugaciune puternica a parintilor pentru casatoria fiului lor. Daca rugaciunea se citeste pentru casatoria fetei, se va citi cu schimbarile cuvenite

Rugaciuni

Rugaciune puternica a sotiei pentru sotul ei.

Rugaciuni

Rugaciune puternica a sotului pentru sotie. Rugaciuni pentru casatorie, taina nuntii.

Rugaciuni

Rugaciune puternica pentru casatorie si iubire. Rugaciunea parintele Arsenie Boca.