Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ortodox News

Manastiri din Dambovita – Harta manastirilor si cazare

 

Cele mai frumoase manastiri din Dambovita. România este bine cunoscută pentru frumoasele sale mănăstiri. Datând din epoca medievală și fiind unice în lume, mănăstirile din Dambovita trebuie să fie plasate pe lista „de văzut” dacă aveți șansa de a petrece ceva timp în acest judet. Un pelerinaj in Dambovita iti va oferi oportunitatea sa vizitezi o parte din aceste manastiri, sa admiri arhitectura religioasa si sa te bucuri de bogatia spirituala a oamenilor din zona aceasta.

 

Poti sa vizitezi aceste manastiri fie singur, pe cont propriu, intr-un circuit cu familia in masina personala, pe care sa-l planifici de unul singur, fie cu ajutorul unei agentii de turism specializata in pelerinaj. Prima varianta iti va oferi mai multa libertate de miscare iar cazarea la manastirile din Dambovita va fi cu mult mai avantajoasa si ieftina iar in multe cazuri mai de calitate decat la hoteluri sau pensiuni. Avem disponibila si o harta manastirilor din Dambovita, pentru o planificare mai usoara a calatoriei.

Dambovita

Vechimea Mănăstirii Dealu se pierde în negura vremurilor. Se pre-supune că a fost ctitorită de urmaşii domnitorului Munteniei Vlad Dracul, ucis în 1446.