Hi, what are you looking for?

Ortodox NewsOrtodox News
Img 138 Scaled
Img 138 Scaled

Editoriale

Totul despre repatrierea decedaților

Pentru a reuni persoanele trecute în lumină cu familia îndurerată, Sever Funerare oferă servicii funerare care includ transportul local, național și internațional al decedaților. Dacă decesul se produce în altă țară, transportul funerar se mai numește și repatrierea persoanelor decedate.

Cum se face repatrierea decedaților?

Repatrierea persoanelor decedate se face în condițiile legale ale țării în care se produce decesul și în conformitate cu regulile internaționale aplicabile. 

Decesul se declară autorităților din țara în care s-a produs, care vor elibera documentația necesară. Consulatul sau ambasada României din respectiva țară va elibera pașaportul mortuar necesar pentru a trece granițele. De regulă, instituțiile României din străinătate colaborează cu firmele de pompe funebre, astfel încât procesul de repatriere a decedaților să fie cât mai facil și rapid.

Transportul funerar se face numai cu mașini omologate și autorizate în acest sens, astfel încât corpul neînsuflețit nu poate fi adus de către oricine. Condițiile impuse de legislația internațională au fost gândite astfel încât să asigure protecția părților implicate și integritatea persoanei decedate.

Nu este necesară deplasarea unui membru al familiei din țară, căci noi putem coordona tot procesul de repatriere, dar trebuie să știți că aveți dreptul la asistență consulară în cazul unui deces în altă țară din partea autorităților române.

Când se face repatrierea decedaților?

Procedurile pentru transportul funerar internațional se demarează imediat după ce ne contactați și ne dați toate detaliile. Înțelegem cât de vitală este fiecare zi în aceste situații și facem tot ce ne stă în putere pentru a reuni familia îndoliată cu cei pe care tocmai i-au pierdut cât mai repede cu putință. Ne dorim să aveți suficient timp la dispoziție pentru a vă lua rămas bun. Transportul funerar se face în condiții speciale, păstrând sicriul la temperaturi scăzute pentru o conservare prelungită a corpului.

Img 95
Totul Despre Repatrierea Decedaților 58

Cât durează repatrierea unei persoane decedate?

Efectuăm transportul funerar în cel mai scurt timp, însă distanța este factorul principal care afectează timpii de călătorie. Odată ce avem detaliile și documentația necesare pentru a efectua transportul, ne deplasăm înspre țara din care ridicăm trupul neînsuflețit. Colaborarea autorităților și eliberarea documentelor care stau în responsabilitatea lor este un alt factor definitoriu. Călătoria înspre România durează un timp direct proporțional cu distanța de la care aducem defunctul.

Cât costă repatrierea decedaților?

Prețul pentru transportul funerar internațional este stabilit în funcție de distanța la care se află trupul neînsuflețit, dar și de procedurile necesare prin care trebuie să trecem pentru a repatria decedatul. O parte din costurile repatrierii vor fi suportate din ajutorul de deces. Ne puteți contacta non-stop pentru a discuta despre costurile repatrierii decedaților din Italia, Spania, Franța, Marea Britanie sau orice altă țară.

Sever Funerare vă stă la dispoziție cu consultanță privind organizarea unei înmormântări, servicii și produse funerare, un catalog de sicrie cu aproape 40 de modele diferite, precum și sfaturi privind priveghiul și doliul.

De peste 20 de ani suntem aproape de familiile îndurerate și îi reunim cu cei pe care i-au pierdut în altă țară.

Voteaza articolul
[Total voturi: 0 Scor general: 0]
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceiasi categorie