Hi, what are you looking for?

Ortodox NewsOrtodox News
Relaxare 03
Relaxare 03

Editoriale

Magazine Tablouri Pe Panza: Alege Un Cadou De Aniversare

Dragii mei cititori, as vrea sa va marturisesc niste aspecte din viata mea si totodata din viata de cuplu pe care am traito alaturi de sotul meu. Timpul s-a scurs repede si de la nunta noastra au trecut cinci ani. In acea zi am primit un colet destul de voluminos cu mentiunea « Cadouri de aniversare ». Era de la nasii nostri de cununie. Nu mica ne-a fost mirarea cand l-am desfacut. Era un obiect de arta, mai exact un tablou. Am simtit o mare bucurie primind cadoul.

Tabloul reprezinta un tarm de mare langa un perete de stanca pe care se vad din loc in loc pete de verdeata. Cred ca este cel mai frumos cadou de aniversare pe care l-am primit pana acum. I-am gasit un loc potrivit in living, pe un perete mai putin expus luminii naturale pentru ca din el emana o lumina interioara diafana. Pur si simplu culorile lui lumineaza locul, aduc o nota optimista spatiului. Este odihnitor prin cromatica sa si te poarta cu gandul departe…spre locuri noi.

Am descoperit ca se pot face cadouri de aniversare prin internediul obiectelor de arta.Ce poate fi mai rafinat decat un asemenea cadou pentru aniversarea unui cuplu sau a unei persoane? Emotiile traite de noi in acele momente am vrut sa le impartaseasca si alti prieteni de ai nostri. De aceea ne-am decis sa facem si noi, la randul nostru cadouri de aniversare obiecte de arta.

Iata cateva magazine de tablouri online:

  • PicturaMea – Un magazin de cadouri personalizate de arta, in care puteti cumpara tablouri personalizate pe panza, portrete la comanda dupa poze.
  • GaleriaQ – Un magazin de tablouri pe panza, pictate in stil modern, tablouri cu portrete, flori, peisaje sau tablouri abstracte. Tablouri recomandate pentru decoratiuni interioare, case sau apartamente, avand sectiune speciale pentru living.
  • GaleriaMea – O galerie de arta din Romania, expune pictori talentati romani, fiecare tabliu fiind semnat de catre artist, original. Este un website in care cumparatorul intra direct in contact cu artistul, vanzarea realizandu-se direct intre ei.


Am ales cu grija din magazinul online diverse tablouri sau postere pentru cei apropiati. Cadoul de aniversare pentru un prieten a fost un tablou de marime medie ce reprezinta natura moarta cu fructe si flori. Imbinarea de culori folosita de pictor: rosu, negru si albastru creeaza o imagine superba. Am ales un tablou in maniera abstracta pentru aniversarea cumnatului meu. Cromatica indrazneata compusa din rosu, alb si oranj da o nota de incredere si siguranta privitorului. Acel tablou, cadou pentru prieteni troneaza in camera sa de lucru. Ne-a marturisit ca il priveste ori de cate ori are o decizie importanta de luat, pentru ca il linisteste si-i da incredere.

Va recomand sa oferiti cadou de aniversare obiecte de arta.Vati trai dubla bucurie pe care ti-o da un cadou bine ales si bucuria celui ce-l primeste. Mereu veti ramane in amintirea celor care primesc asemenea cadouri de la dumneavoastra. Noi am trait asemenea bucurie si va asiguram ca este ceva minunat.

Tablourile abstracte prin modelele geometrice pe care le reprezinta dau un aspect citadin. Persoanele carora le place tot ce este modern vor fi cu siguranta incantate sa primeasca un asemenea cadou de aniversare. Pentru a va ajuta in luarea unei decizii privind cadouri de aniversare va rugam sa vizitati sectiunea: cadouri de aniversare.

Voteaza articolul
[Total voturi: 1 Scor general: 4]
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Din aceiasi categorie

Editoriale

Căutarea cadoului perfect este de cele mai multe ori lucrul care dă bătăi de cap multora dintre noi. Zilele dinaintea unei aniversări sunt extrem...